Odpis 1% podatku

Podsumowanie akcji 1% w 2008 roku

Zakończyło się przekazywanie przez Urzędy Skarbowe jednego procenta podatku, który został podarowany w 2008 r. przez podatników Organizacjom Pożytku Publicznego.

Wpływy z 1% przekazały nam Urzędy Skarbowe: Bytom, Chrzanów, Ciechanów, Gdańsk, Goleniów, Kielce, Piaseczno, Piła, Poznań - Nowe Miasto, Pruszków, Przemyśl, Strzelin, Warszawa - Bielany, Warszawa - Śródmieście, Warszawa - Mokotów, Warszawa - Praga, Warszawa - Targówek, Warszawa - Wola, Wrocław - Fabryczna, Wrocław - Pierwszy Urząd Skarbowy, Żyrardów.

W tym roku, pierwszym od rozpoczęcia formalnej naszej działalności Fundacja Trans-Fuzja otrzymała 1.404,90 złote (jeden tysiąc czterysta cztery złote i 90 groszy).

Ponadto niezależnie od wpływów z 1% otrzymaliśmy darowizny w kwocie 1.295,56 złotych (w tym z datków do puszki na Jubileuszowym Dziesiątym Trans-Party – 75,56 złotych)

Wszystkim wpłacającym bardzo serdecznie dziękujemy!

Kwota ta, zgodnie z deklaracją Fundacji, zostanie przekazana na dofinansowanie bieżącej działalności szkoleniowo-warsztatowej oraz materiały informacyjno-promocyjne.

Lalka

edzamieszczono: 2009.10.22